2015. november 29., vasárnap

27. Tanulj a hibáidból!


Nos, voltam olyan szerencsés, hogy az eléggé előrehaladott depresszióm, valamint a rohamom pont a fotósok előtt jött ki rajtam, így minden erről szól, de mióta hazajöttem a kórházból mondhatni minden rendben van. Nem lenne természetes, ha Harryvel nem vesznénk össze legalább egy nap egyszer, de szerencsére meg tudjuk oldani a problémáinkat. Egyenlőre...

Harry jelenleg Niallel van a konyhában, én pedig összepakoltam kicsit a hálószobában. Már szinte minden kész volt, amikor benéztem az ágy alá. Nem volt alatta semmi, de akkor valahol mégis megpillantottam egy anyagdarabot. Kivettem, majd döbbenten figyeltem a kezemben tartott vörös, csipkés melltartót. Konkrétan nem hittem a szememnek. Talàn balhéznom kellett volna már az elején, de nem tettem. 

- Harry! Fel tudnál jönni egy kicsit? - üvöltöttem le az emeletről, ő pedig megjelent. Felálltam a földről, és minden bátorságomat összeszedve mosoly erőltettem az arcomra, majd megszólaltam.
- Csak arra gondoltam, hogy... Tudod. Hogy mivel magyarázod ezt nekem? - mosolyogtam csalódottan, ő pedig kitágult szemekkel figyelt rám.
- Ez egy melltartó. Biztosan a tiéd - mosolygott, majd vállamhoz érintette ujjait
- Az enyém? Képes vagy azt mondani, hogy az enyém? Az isten szerelmére, Harry! Miért hazudsz nekem? Az ágy alól szedtem ki! - kiabáltam magamból kikelve, Niall pedig megérkezett az ebédlőből.
- Mi történt? - kérdezte félénken -, Ha zavarok akkor elmegyek, oké? 
- Ok, akkor menj! - kiálltott rá Harry
- Hogy beszélsz vele? Hogy vagy képes így beszélni Niallel, Harry? Jó, tudod mit? Az a lány, aki ezt itt hagyta egész biztos visszajön még hozzád, úgyhogy inkább jobb lesz, ha én is elmegyek!
- Mi van ma mindenkivel? 
- Mégis mi? Azt kérdezed, hogy mi van mindenkivel, miközben én találtam ezt a szart, aminek mellesleg rohadtul parfüm illata van!? Még te vagy felháborodva? Mondd, te tényleg megcsaltál? Mire kellettem neked? Akartál valakit, akivel szórakozhatsz? Tudtad jól, hogy nem fogok ellenállni neked, ugye? Kibaszottul kihasználtál, nem igaz? - kiáltottam, Harry pedig szólásra nyitotta ajkait -, Nem! Ne kezdj bele. Inkább nem akarom tudni a kérdéseimre a vàlaszt. Befejeztem ezt, oké? Elmegyek! - Harry döbbenten állt, majd megkérdezte mik a terveim, én pedig csak annyit feleltem, hogy Niallhöz megyek àtmenetileg. Természetesen nem hagyta szó nélkül. Megpóbàlt elrángatni tőle, de nem engedtem neki. Ezutàn leült ágyra, de előtte ránk csapta az ajtót, mire közöltem vele, hogy egy hatalmas barom - Ajj, már régóta azt érzem, hogy valami nincs rendben, de a mai nap tényleg meggyőzött erről. Idióta vagyok. Elhittem neki mindent.

Azt hinné az ember, hogy szombat délután pihen a szerelmével, erre én majdhogynem szakítok vele, és mindezek után a legjobb barátjánál töltöm az éjszakát. Talán haza kellene mennem... Igazából haza.

A kanapén feküdtem az előszobában, Niall pedig a fotelben ült. Senki sem szólt egy szót sem, de végül megtörtem a csendet.
- Unatkozom. Beszélgess velem, kérlek. - mondtam alig hallhatóan, majd felállt, én pedig feljebb csúsztam a kanapén, hogy mindketten elférjünk.
- Miért nem sírsz? Ilyenkor... ilyenkor mindenki azt csinálja. Miért tartod magad, miközben mindketten tudjuk, hogy belül éget a fájdalom? Miért gyötröd mégjobban magad?
- Sajnálom. Én csak egyszerűen képtelen vagyok sírni. Ahj, Niall. Annyi minden nyomja a lelkemet.
- Meséld el. Egyszerűen csak beszéld ki magadból, Lili!
- Rendben. Szóval hol is kezdjem? Ebben az évben kezdtem a gimnáziumot, ami kész katasztrófa volt. A legkisebb dolgokért is lebasztak, aztán a vége az lett, hogy az egyik klikk felgyújtotta a tornatermet, és állítólag valami bizonyítékuk is volt, hogy ott voltam. Kirúgtak a gimnáziumból, majd apám írt egy levelet, miszerint hozzá kell költöznöm. Gondolhatod. Marha rég nem láttam, és most is leszarja, hogy mi van velem. Odaköltöztem hozzá, nem mellesleg a tengerentúlra. Ott kellett hagynom Ashtont, anyát és Luke-ot. Én, marha. Azt hittem valóban szerelmes vagyok, közben az is csak egy fellángolás volt, és összetörtem Luke-ot. Mindezek után pont a születésnapomon az idióta apám képes volt azt mondani, hogy eljegyzi a barátnőjét és mellé még egy mostohatestvért is kapok. Elmentem otthonról, majd órákat töltöttem az utcán, aztán találkoztam Harry-vel. Kibaszottul beleszerettem, a többit pedig már tudod. Niall, én nem tudom elhinni, ami történt.

Elmeséltem Niallnek a dolgokat, majd felállt a kanapéról és a konyhába sétált.
- Nézd, Lili. Borzasztó dolgokon mentél keresztül, de egy dologban biztos lehetsz: Harry soha nem tudna téged megcsalni! Talán meg kellett volna várni a magyarázatát, de figyelj! Ha már így alakult, akkor érezzük jól magunkat, és felejtsük el ami történt. Hoztam fagyit. Van kedved X-Box-ozni? - mosolyogva bólintottam, majd bekapcsoltam a tévét, amíg Niall elővette a cuccokat. Összeszereltük, majd kiválasztottunk egy játékot. Jézusom, még soha nem csináltam ilyet.

*~*

- Niall, ez soha nem fog sikerülni. Nézd, még meg sem tudom fogni a konzolt - nevettem, majd legyintett egyet. Letette a sajátját, majd mögém mászott a kanapén, majd előrébb csúsztam, hogy jobban elférjünk. Két lábát körém fonta, kezembe adta a tárgyat, majd kezeit az enyémre helyezte.
- Na, most megmutatom, hogy mit kell csinálnod. Szóval, ha jobbra szeretnél menni, akkor ezt nyomd meg, ha pedig balra, akkor ezt. Érted? - bólintottam -, Ha el akarsz fordulni akkor ezt kell nyomkodnod.
- Jajj! Már értem! - mosolyogtam, majd elhelyezkedtünk ismét úgy, mint nemrég. Annyira hamar eltelt másfél óra, hogy szinte észre sem lehetett venni. Ha nem korgott volna a gyomrom, akkor talán másnap reggelik képesek lettünk volna a kanapén terpeszkedve dumálni.
- Éhes vagyok. Rendelhetünk pizzát? Vagy amit szeretnél enni. Én bármit képes vagyok felfalni, szóval válassz valamit.
- Aszta! Mennyi mindenben hasonlítunk! - mosolygott elbűvölően, majd felrántott a kanapéról. Elsétáltunk a konyhapultig, én leültem egy székre, ő pedig kinyitott a a hűtőt.
- Akarsz főzni? - megráztam a fejem
- Még felgyújtom a konyhát, ne hülyéskedj! Kiskoromban kiborítottam mindent, ami a kezem közé került. - nevettem, de hajthatatlan volt. Azt mondta, egy kis pudinghoz nem kell nagy tudás, és biztos abban, hogy nem fogok elrontani semmit. Azt hiszem nem volt választásom, így belementem.

Mindketten felvettünk valami kötényt, és mellé még kuktasapkát is, így már készen is álltunk a harcias pudingfőzésre. Elővettük a tejet, a pudingport, a cukrot, és mindent ami kellett. Niall intézte ezeket, addig gőz felett melegítettem csokit, amit majd a rétegek közé teszünk. Épp elzártam a tűzhelyet és megfordultam, mikor az arcomba csapódott valami fehér por.
- Niall! - üvöltöttem nevetve, majd próbáltam leszedni magamról a pudingport. Undorító! Az egész belement a számba és leszippantottam. Jajj, érett 22 éves. Hát persze, hogy az.
- Kérsz még? - kérdezte kaján vigyorral az arcán. Válaszképpen az arcába nyomtam a tenyeremet, ami csoki és pudingpor keverékében úszott. Óvodás gyerekek módjára kezdtünk el dobálózni mindennel, ami csak az utunkba került, a végére pedig a konyha is úszott. Nevetve rohantunk fel az emeletre, megfeledtkezve mindenről, ami ma történt. Beléptünk a fürdőszobába, és mindketten lemostuk az arcunkra ragadt ételeket. Én a zuhanyrózsával próbáltam leszedni, Niall pedig a mosdókagylóba hajolt. Épp vissza akartam rakni a rózsát, mikor megcsúsztam a zuhanykabinba. Sikerült megkapaszkodnom, de Niall szinte azonnal utánam kapott. Megpróbáltam megfordulni, de becsípte az ajtó a kötényem madzagját. Kurva jó...

- Segítek kibogozni, várj. - beléptetett a zuhanyfülkébe, majd ő is hasonlóképpen tett. Körülbelül két perccel később rájöttünk arra, hogy ez sosem fog sikerülni, így egy nagy mozdulattal letépte először a nyakamról a kötény egy részét, majd a derekamról. Először nem vettem észre, de mikor kiléptem a tükörhöz láttam, hogy a nyakam vérzik. Kivettem a Szöszke kezéből a kötényt, de azon csak egy apró folt volt pont ott, ahol elszakadt. De jó, valószínűleg szétdörzsölte a nyakamat.

- Ez elég csúnya. Hozok fel fertőtlenítőt, és le is ragasztom - mondta, én pedig vártam, hogy végre a nyakamra csöpögtesse a fertőtlenítőt. Mindig rossz érzés, ha ilyen történik, mert azt hiszem bebeszélem magamnak, hogy csíp, és még rosszabb érzés. Végre felért egy kis dobozkával a kezében, majd oldalra tette a hajamat, hogy hozzáférhessen a sebhez. Miközben ügyködött próbáltam elterelni a figyelmemet.
- Olyan jó vagy hozzám, Niall. Mindig törődsz velem, meghallgatsz és tanácsokat adsz. Már csak te maradtál nekem. Úgy fáj! - suttogtam, miközben sós könnycseppek csordultak végig arcomon. Niall befejezte a sebem lekezelését, majd rám nézett. Arcomat kezei közé vette, és arra kényszerített, hogy nézzek rá. Képtelen voltam.

- Nagyon sokat jelentesz nekem, Lili. Talán túl sokat is... - suttogta az utolsó mondatot, mire megdermedtem.
- Ez...Ezt hogy érted? - kérdeztem félénken, majd kissé rosszallóan megrázta a fejét. Hirtelen Deja Vu érzésem lett, mikor megláttam könnyeimen keresztül arcád közeledni felém. Én esküszöm, hogy minden erőmmel próbáltam ellenállni, de gyenge voltam, és nem ment.
- Soha ne ess szerelembe. Túl sokat veszíthetsz - suttogta, majd látásom elhomályosult.



Drága Olvasóim! (Ha még vagytok)
Több mint egy hónapja egyetlen fejezet sem került fel a blogra, de mint tudjátok ennek megvan az oka. Új gimi, tnaulás, versenyek és a félévi hajtás. A facebook csoportba már jeleztem, hogy mi történik, ezért nem írnám le még egyszer. A lényeg, hogy mindjárt félév, és aztán nem lesz semmi sem ilyen kemény. Most viszont nem akarok itt is az iskoláról beszélni, hiszen gondolom nem sok mindenkit érdekel. Nos, iagzából az előző rész óta túlléptük a 122 feliratkozót, s lassan a 89 ezer oldalmegtekintés is meg lesz. A facebook csoportban pedig majdnem 300 ember van, jó ég! Annyira hálás vagyok nektek!

Hogyha elnyerte a rész a tetszésed, kérlek írj egy kommentett, iratkozz fel, és pipálj. Építő kritikákat is szívesen fogadok, hiszen azok csak segítenek! Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Della x :) 

8 megjegyzés:

  1. Aaaaa😍😍 az egy Mayday Parade idézet? 😍😍 eddigi kedvenc részem👌😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    VálaszTörlés
  2. Imádtam csak béküljenek ki Harry-vel!:( :D
    Siess a kövivel!
    All the love, M

    VálaszTörlés
  3. Ne mááár! Ez komoly? Itt abbahagyni?? Új részt akarok most!!!
    Nagyon imádtam, meg minden, kiváncsi vagyok, hogy Hazza hogy magyarázza ki magát, viszont arra is, hogy mi lesz Lili-vel és Niall-el. :D
    Siess a kövivel. <3
    Imádás van <3

    VálaszTörlés
  4. Uhh nagyon tetszett.Gyorsan kövit!😍❤

    VálaszTörlés
  5. Uhh nagyon tetszett.Gyorsan kövit!😍❤

    VálaszTörlés
  6. Imádtam!!❤ gyorsan következőt!😈❤❤❤

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon joooooo! 😊😊😊😊😊 Hogy tudsz megint olyat írni, hogy én éjjel fél 2-Kor itt bőgjek az ágyamban??? Annyira jól írsz! Annyira jó az egész amit csinálsz! Harry-vel maradjanak együtt!!!! KÉRLEK!!!!!!! Nem bírnám ki ha szétmennének. Folytasd minél hamarabb! 😘😘 Már nagyon várom!❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jo lett babam!:* siess a kovivel mert mar naon varom h mi lessz a folytatasa!❤

    Sok puszi(◍•ᴗ•◍)❤

    VálaszTörlés