2015. október 25., vasárnap

26. Minden olyan lesz, mint régen

~Ajánlott zene: Amer Run - I Found~

Képtelen vagyok élni. Senki sem engedélyezi, hogy meglátogassam Harryt. Minden tele van velünk. Úgy állítják be őt, mintha rosszat tett volna velem. Soha nem tenne olyat, amivel fájdalmat okozna kettőnknek. Ha ez még nem lenne elég, rengeteg újságíró és fan van a ház előtt, akik napok óta azt akarják, hogy én, vagy Ashton nyilatkozzunk. Olyan zaj van, hogy képtelen vagyok meglenni ebben a házban. Minden egyes szó zavar, ezen kívül pedig két napja nem aludtam egy szemhunyásnyit sem.

- Lili, fel kell öltöznöd. Most telefonáltak a rendőrkapitányságról. El kell mennünk a nőgyógyászhoz. - suttogta, én pedig képtelen voltam felfogni amit mondott. Hogy hova?!
- Én...én nem megyek sehova! - üvöltöttem
- Kérlek, hogy ne nehezítsd meg ezt, Lilian! El kell mennünk, hogy megvizsgáljanak, aztán kiengedhetik Harryt, feltéve, ha tényleg nem tette meg...
- Nem tette meg, persze, hogy nem!

Rendesen összevesztünk, mire összeszedtem magamat. Az utca tele volt rajongókkal és újságírókhoz, nekem pedig így kell elmennem, ráadásul egy nőgyógyászhoz... Remek.

Telefonáltam Niallnek, hogy jöjjön értünk és vigyen el minket a kórházba. Körülbelül 10 perc múlva meg is érkezett. A lehető leggyorsabban szaladtunk ki az autóhoz, majd azonnal el is hajtottunk. Az út nagyon csendesen telt. Csak bámultam az ablakon, és töprengtem. Szerencsére hamar megérkeztünk a kórházba. A rendőrség által voltam bejelentve, így nem kellett két percnél többet várni. Remegő lábbal léptem be a szobába, majd megpillantottam egy fiatal doktornőt. Nos, legalább nem egy hapsit kaptam...

Megvizsgált, majd megírt pár papírt. Ugyanazt mondta, amiben reménykedtem. Remélem leír mindent a papírra, mert elég kínos lenne a bátyámnak ecsetelgetnem a bent történteket. A lényeg, hogy "erőszakos behatolásnak" nyoma sincs, tehát elvileg Harryt ki kell engedniük!

Kiléptem az ajtón, de csak Niall volt kint.
- Ashton merre van?
- Nemrég érkezett meg Luke, így taxival érte jött. Azt mondta pár órán belül otthon lesz. Addig majd elütjük az időt. Minden rendben volt odabent? - bólintottam, majd elindultunk. Az út nagyon csöndes volt. Megint. Megálltunk egy piros lámpánál, mikor rezegni kezdett a telefonom. Kivettem a zsebemből, majd megnéztem. Az egyik csoporttársam írt, hogy be kéne mennem próbára, meg hasonlók. Semleges arckifejezéssel tettem vissza a telefont a helyére, a következő pillanatban pedig Niall kezét éreztem meg a combomon. Ráemeltem tekintetét, majd azt suttogta; Minden rendben lesz. Egy halvány mosolyt erőltettem az arcomra, majd megfogtam a kezét és megszorítottam azt. Vissza mosolygott rám, aztán megrázta a fejét és rátaposott a gázra. Megint nem értem mi baja van. Nem tudom mit kéne tennem.

Átvergődtünk az utcában álló emberek között, aztán bementünk a házba. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy senki sem engedi a látogatást. Legalább valamelyik fiú bemehetne hozzá, de még őket sem engedik a közelébe. Niall elment telefonálni, én pedig leültem a TV elé. Percekig csak bámultam a fekete képernyőt, aztán úgy döntöttem, hogy bekapcsolom. Hátha adnak valamit Harryről. Valami jót...

"Már biztos! Harry Styles barátnője nem lett erőszak áldozata, az énekest azonban továbbra sem engedik ki az előzetesből. Vajon mi áll a háttérben?" - hangzott a készülékből, majd kikapcsolva azt, a földhöz vágtam az egyik díszpárnát. Nem hiszem el. Mégis mennyit kell fizetni valakinek azért, hogy még az orvosi titoktartást is megszegje?! Niall idegesen baktatot vissza a kanapéhoz, majd leült mellém.
- Minden rendben? - kérdezte, de nem válaszoltam. Pár percig gondolkoztam, de végül megtörtem a csendet.
- Tudod, régen azt hittem nekem nincs szívem. Azt hittem ha szívtelennek és sebezhetetlennek mutatom magam, akkor nem tudnak bántani. Most már tudom, hogy van szívem. Érzem, ahogyan összetörik.

~*~

Az idő egyre jobban telt. Időközben Niall hazament, őt pedig felváltotta Ashton és Luke. Nem értem most miért jött ide, de tényleg. Nem tud segíteni.
- Lili! - üvöltött Ash
- Lilian!
- Itt vagyok! - visítottam vissza, majd felrohantam az emeletre.
- Öltözz! Mehetünk Harryhez! - azt hiszem nem fogtam fel.

Azonnal magamra kaptam egy tornacsukát, és egy kardigánt, időközben Ashton pedig hívott egy taxit. Kicsit lassan, de végre megérkezett. Alig vártam, hogy odaérjünk, s végre láthassam őt. A taxi lelassított, fizettünk, majd berohantunk a portára. Mondanom sem kell, hogy mennyi riporter volt ott. Átverekedtük magunkat a tömegen, majd elindultunk az irodába, ahol be kell jelentkezni, ekkor azonban megpillantottam a folyosón göndör fürtjeit. Gondolkodás nélkül rohantam oda hozzá, majd karjaiba vetettem magam. Olyan szorosan ölelt, mint még soha. Hogy tehették ezt vele?

- Minden rendben? Ugye haza jössz? - törölte le könnyeimet
- Nem mehetek haza, Lili. Még nem engedik. Fogalmam sincs, hogy mi történik, de minden olyan lesz, mint régen, rendben? - megráztam a fejemet -, Hé! Ne sírj, kérlek! Nem bírom ki, ha sírni látlak. Így nem fogom tudni végigcsinálni. Haza kell menned, és erősnek kell lenned. Mindent meg fogok oldani. Ígérem, Lili, ígérem neked! - újra magához húzott, majd megcsókolt. A következő percben pedig egy rendőrt pillantottam meg Harry mögött.
- Hé! Nem gondolják, hogy ki kéne engedni? Ha kárt tett volna a lányban akkor félne tőle. Maguk nem látnak? Nézzenek végig ezen a két emberen. Miért nem hagyják, hogy boldogok legyenek? Ott van az orvosi papír. Maguknak az sem elég? Mit akarnak még? Őszintén mondom, hogy pályafutásom alatt ilyennel még nem találkoztam. Itt az ideje letenni a fényképezőgépet. Felmondok - fakadt ki egy újságíró (?), letette a gépet a földre, majd kiviharzott az épületből.
- Most kérem távozzanak. A láthatási jog nem erről szól. Mégis mit képzelnek? - háborodott fel a rendőr, majd elrángatta Harryt, aki még utoljára végigsimította karomat. Nem birom. Ennyi volt. Asthon kézen fogott, ekkor viszont már nem bírtam magammal. Rohamom lett, és képtelen voltam befejezni a sírást. A bátyám pontosan tudja, hogy ez mit jelent. Mindig ő segített ebben, mert anya sohasem ért rám.

Kiértünk az épületből, a fotósok pedig körénk gyűltek. Eltakart arccal próbáltam leplezni sírásomat, de ez nem ment. Minden egyes esemény, ami a napokban történt előtört bennem, és képtelen voltam megállni a lábamon. Akaratomon kívül leereszkedtem a földre, majd hajamhoz nyúltam, s "lágyan" belemarkoltam abba. A
következő pillanatban pedig Ashton kétségbeesett kiáltását hallottam, mint már oly sokszor. "Lili! Nem eshetsz vissza! Ne csináld, könyörgöm!" Gyenge vagyok. Nem megy.

Az író szemszöge

Lili édesanyja élete legnagyobb hibáját követte el, amikor feljelentette Harryt. Ebből a tettből látszik, hogy nem ismeri lányát. Most sem törődik vele, és megint a testvére próbálja átsegíteni a nehéz időkön. Lilian összeroppanva zuhant a földre, Ashton pedig próbálta elkapni. Az újságírók csak magukkal törődtek, és eszükbe sem jutott, hogy talán valami komolyan gond van. Ashton elővette a telefonját és azonnal tárcsázta a mentőket. Tudta, hogy mi történik húgával, hiszen nem először megy ezen keresztül. A rohamai régóta nem tértek vissza, ám most a körülmények máshogy hozták. Az egyik fotós elhintette, hogy mekkora címlap sztori lesz ebből, mire Ashton felállt és azzal a lendülettel kiverte a kamerát a kezéből. Dühöngeni kezdett, pedig belül tudta, hogy a testvére kárát okozza vele. Nem szabad elgyengülnie. Lilinek most lesz a legnagyobb szüksége bátyjára.

- Szeretlek, Ashton! - suttogta Lili, majd lehunyta szemét, a külvilág pedig megszűnt létezni körülötte.

Drága olvasóim!
Mióta elkezdődött a gimnázium nem nagyon volt időm írni, de mindig volt a fejemben valami a részekkel kapcsolatban. Igaz, hogy tegnapra ígértem a részt, de csak most sikerült teljesen készre megírnom. Rengeteg komment, pipa, valamint feliratkozás is jött az előző rész alá/után, amiért nagyon hálás vagyok! 119 feliratkozóval büszkélkedhetek, és immáron túlléptük a 80.900 oldalmegtekintést! Remélem nem okozok csalódást ezzel a résszel. Ha elnyerte a tetszéseteket kérlek iratkozzatok fel, pipáljatok és kommenteljetek! Nagyon sokat jelentene. 
Facebook csoport.

10 megjegyzés:

  1. Első!
    Hum tetszett csak egy kicsit kiestem már abból h mi van. De vissza olvastam és megértettem. Am melyik részből van az a gif?
    -FS

    VálaszTörlés
  2. Kedves Della!
    Nagyon jó lett a rész,imádom ezt a sztorit.Már várom a következőt.Remélem Lili-nek nem lesz komoly baja. :)
    xx Meli

    VálaszTörlés
  3. Huuha... ez a rész is eszméletlenül jó volt!! :33
    Remélem Harryt kiengedik, és Lilinek semmi baja nem esik, és imátkozom h csak egy szimpla ájulás legyen!!
    És még mindig imádom ahogy írsz!! Siess a kövivel :3 :)))

    VálaszTörlés
  4. Uristen nagyon jo lett!!*-*mint mindig
    Siess a kovivel!!!ne kelljen sokat varni!!:"D:"D
    Pont itt abbahagyni!! .\/.
    --
    Puszii imadlak❤❤

    VálaszTörlés
  5. Úr Isten! Nem teheted ezt, most azonnal kérem a kövi részt! Ilyen nincs. Itt abbahagyni egy részt, mondd te jól vagy? Annyi pénzed van, hogy nincs mit csinálj vele, és ki akarod fizetni mindegyikőnk temetését?? Hát joó...
    Na, de konolyra véve a szót, IMÀDTAM! Tényleg, nagyon szupi lett...Siess a kövivel!
    Imádás van<3

    VálaszTörlés
  6. Úristen !!
    Ez nagyon jó volt. Istenem szegény Harry! És Lili, ahj legyen már minden rendben. Remélem Lili anyjának megjön az esze!
    Siess a kövivel! ♥
    All the love, M

    VálaszTörlés
  7. Jezus!
    Remelem minden rendben lesz Harryvel es Lilivel is, es hogy ujra boldogok lesznek egyutt!!😪❤😍

    VálaszTörlés
  8. Hu bazdmeg! Direkt kinzol csajszi!!??
    Sztem tuti h Niall szerelmes Lilibe!^-^
    Am meg nagyon remelem h nem lessz semmi baja Lilinek, mert ezzel meg csak jobban fog bonyolodni az amugysem egyszeru helyzet!

    Pusza: Lili❤❤❤. :*

    VálaszTörlés
  9. Uristeen😀💞
    Nagyon jo lett!😇 Imádom!!❤❤
    Gyorsan kövit!😆❤👅

    VálaszTörlés
  10. Őszintén szólva, eddig ki nem állhattam a bandát, de ez a blog és a Perfect című számuk megtette a hatását. Szép munka, caak így tovább ;)

    Tori

    VálaszTörlés